Politică de retur

Produsele returnate trebuie expediate la adresaSC Valyrom Prod SRL, Str. Mărășești , Nr. 213, Tg. NeamțRomânia, cod poștal: 615200.

Pașii pentru realizarea unui retur:
1.  Verificați dacă produsul prezintă etichetele sau elementele de autenticitate și dacă termenul de retur se încadrează în limita de 14 zile calendaristice. Nu se acceptă produsele care nu prezintă etichetele sau elementele de autenticitate, au fost purtate, spălate sau călcateSe acceptă pentru retur doar produsul care nu are urmă de utilizare.
2. Contactați-ne pe adresa atelieruldesosete@gmail.com sau la numărul de telefon +40 (749) 951 258.
3.  Puneți produsele în cutia în care s-a realizat expedierea sau într-o altă cutie.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta pe email la adresa atelieruldesosete@gmail.com sau telefonic la numărul +40 (749) 951 258.
Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonanței de Urgență 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanțăîn maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveți dreptul de a denunța Contractul de Vânzare, de a returna Produsele și de a primi înapoi contravaloarea acestora.
Consumatorul are dreptul  notifice în scris comerciantul  renunţă la cumpărarefără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Aveți obligația de a respecta pașii procedurii de retur, procedură explicată în formularul de retur livrat împreună cu produsul.
Compania își rezervă dreptul de a refuza returnarea acelor Produse careprin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fără a ne limita la: produse care nu prezintă eticheta de retur, produse a căror cutie protectoare a fost deteriorată sau lipsește, produse care prezintă urme de uzură, produse a căror etichete au fost îndepărtate, etc.
Compania are obligația de a rambursa contravaloarea produsului în termen de maxim 14 de zile de la denunțarea Contractului, dar nu înainte de returnarea Produsului. Prin excepțiedacă în urma returnării Produsului se constată  acesta a fost deteriorat și nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului dacă nu este returnat în ambalajul original intact.

Modalități de returnare
Dacă aveți probleme legate de o comandăcare nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu consultantul nostru pentru Suport Clienți printr-un email la atelieruldesosete@gmail.com sau la numărul de telefon +40 (749) 951 258

Dacă renunțarea la cumpărare se va face în mod repetat, atunci va fi considerată un abuz, Compania rezervânduși dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați  ne contactați pe adresa atelieruldesosete@gmail.com sau la numărul de telefon +40 (749) 951 258.

ADRESA DE RETUR
SC Valyrom Prod SRL, Str. Mărășești , Nr. 213, Tg. NeamțRomânia, cod poștal: 615200