Politica De Retur

Produsele returnate trebuie expediate la adresa: SC Valyrom Prod SRL, Str. Marasesti , Nr. 213, Tg. Neamt, Romania, cod postal: 615200.

Pasii pentru realizarea unui retur:
1.  Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice. Nu se accepta produsele care nu prezinta etichetele sau elementele de autenticitate, au fost purtate, spalate sau calcate. Se accepta pentru retur doar produs care nu are urma de utilizare.
2.  Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra.
3.  Puneti produsele in cutia in care s-a realizat expedierea sau intr-o alta cutie.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe email la adresa atelieruldesosete@gmail.com sau telefonic la numarul +40 (749) 951 258.
Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului
Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.
Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la: produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura, produse a caror etichete au fost indepartate, etc.
Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Modalitati de returnare
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti printr-un email la atelieruldesosete@gmail.com sau la numarul de telefon +40 (749) 951 258

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa atelieruldesosete@gmail.com sau la numarul de telefon +40 (749) 951 258.

ADRESA DE RETUR
SC Valyrom Prod SRL, Str. Marasesti , Nr. 213, Tg. Neamt, Romania, cod postal: 615200

Formular de Retur    Add to cart