O fabrică 100%
Românească

Șosete vesele cu personalitate

Descoperă gama noastră de produse, confecționate cu grijă, pentru noua ta experiență în lumea Atelierului de Șosete

CALITATE

Fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător

CREATIVITATE

Punctul nostru forte este diversitatea: de specialiști, forme, culori, modele.

SERIOZITATE

Serioși și de incredere cu programe speciale de colaborare pentru magazine și distribuitori.

Povestea Atelierulului de Șosete

Poveastea noastră 100% Romanească incepe in anul 1992 când Bunica a dăruit , actualilor mei părinti 3 mașini de realizat sosete,mai exact in Localitatea Ungheni , jud. Neamț este infintata o mica fabrică de șosete pe numele VALYROM PROD SRL.

Deoarece Românii au crezut in Mottoul nostru „Șosete vesele cu personalitate catre toți Românii și apoi întreaga lume” in anul 2020 cand eu, Răzvan( care am preluat afacerea de la parinții mei ), am retehnologizat fabrica din nou cu fonduri europene si am achiziționat 7 roboti de produs șosete fără cusatură și schimbând brandul companiei din VALYROM in ATELIERUL DE ȘOSETE . Cu ajutorul românilor care au crezut in noi, din anul 2020 producem SOSETELE PERFECTE cu varfuri incheiate fara cusătură, pornind de la noi nascuți până la adulți.

Șosetele noastre sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător.

Datorită cercetarii pentru fire fine și influenței modelelor dar și tehnologie de ultima generație, Atelierul de Șosete  încearcă în prezent să atragă toate categoriile de vârste pentru achiziția de șosete, cu un  sortiment variat de peste 100 produse din categoriile pentru bebelusi, copii, adulti, dar și personalizate în funcție de client cu un design mai aparte pe piața din România.

Cei care iubesc să creeze nu se opresc niciodată de aceea compania SC VALYROM PROD SRL , un laborator de maiestrie înaltă, promovează cultura șosetelor din anul 1992, creînd așa numitele “Șosete vesele cu personalitate “.

Toate produsele sunt fabricate exclusiv în linia proprie de producție sub atenta supervizare a specialiștilor noștri. Gama noastră de ciorapi respectă cu strictețe standardele și tehnologia europeană.

Ce înseamnă fără cusătură la vârf?

Roboții noștri de tricotat șosete ne ajută să producem șosetele perfecte , cu vârfuri încheiate fără cusătură mai exact cusătura incomodă care se simte la pantof sau adidas în momentul purtării unei încalțăminte, la noi nu mai există.

Compoziția șosetelor

In mare parte este de 86% bumbac pieptănat 12% poliamida 2 % elastan , insa din anul 2020 realizam si șosete pe roboți in dublu cilindru ceea ce înseamnă că producem asa numitele șosete din 100% bumbac pieptănat,mercerizat, unde datorită roboților in dublu cilindru am reusit ca șosetele noastre sa nu se degradeze iar calitatea sa fie cea mai inalta.

despre-noi-furnizori1
despre-noi-furnizori2

Furnizorii noștri

Datorită respectului nostru fata de Români lucrăm cu cei mai buni furnizori de fire 100% fara chimicale periculoase , iar aceste fire sunt certificate cu OEKO-TEX , standardul international care arata ,ca firele textile nu contin substante nocive organismului.

* certificatul OEKO TEX se refera doar la firele folosite , iar in anul 2021 speram sa realizam si companiei noastre ATELIERUL DE SOSETE , acest certificat .

Add to cart