Companie

Fabricat în România

Șosetele VALYROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător.

Datorită cercetarii pentru fire fine și influenței modelelor dar și tehnologie de ultima generație, Valyrom încearcă în prezent să atragă un segment mai tânar, prin alegeri stilistice studiate, o atenție sporită acordată șosetelor colorate.

Un sortiment variat de peste 100 produse din categoriile pentru bebelusi, copii, adulti, dar și personalizate în funcție de client cu un design mai aparte pe piața din România

Cei care iubesc să creeze nu se opresc niciodată de aceea compania Valyrom, un laborator de maiestrie înaltă, promovează cultura șosetelor din anul 1992, creînd așa numitele “Șosete vesele cu personalitate “.

Toate produsele sunt fabricate exclusiv în linia proprie de producție sub atenta supervizare a specialistilor nostri. Gama noastră de ciorapi respectă cu strictețe standardele și tehnologia europeană.

CALITATE SUPERIOARĂ / CERTIFICARI

Produsele noastre respectă cu strictete standardele europene!

IMAGINE ISO 9001:2015
Sistemul de management al calitații ISO 9001:2015 este un program de certificare dezvoltat de Organizația Internaționala pentru Standardizare, reprezentând o strategie de management care îmbunatațește relațiile de afaceri ale unei companii.

ISO 9001:2015 presupune existența unei structuri organizaționale solide pentru a asigura eficiența în producție, rezultând creșterea eficienței și a veniturilor, mai puține erori de producție, ajutând la îmbunatațirea relațiilor cu furnizorii și consumatorii și la ridicarea moralului personalului prin cunoașterea impactului activitații individuale asupra companiei, care duce la creșterea moralului lucrătorilor.

Standardul OEKO-TEX® 100
In proces de obtinere a Standardul OEKO-TEX® 100 reprezinta un sistem independent de verificare si certificare pentru produsele textile în ceea ce priveste utilizarea substantele periculoase.